Almedinas Hårvård

Skåne län

Information

841006-XXXX är organisationsnummer för bolaget Almedinas Hårvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Almedinas Hårvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Almedinas Hårvård finns i.

Almedinas Hårvård har varit registrerat sedan 2004-01-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Almedinas Hårvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-16.

Almedinas Hårvård är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Almedinas Hårvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Almedinas Hårvård så kan ni göra det på telefon genom 040-915916 eller genom brev på följande adress:

Frisörsalong

Det finns olika personer som har en koppling med Almedinas Hårvård och det är Paratusic, Almedina som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,