Flit, Filip Larsson International Trading

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Flit, Filip Larsson International Trading. Det finns flera verksamheter som liknar Flit, Filip Larsson International Trading i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Flit, Filip Larsson International Trading är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-05-23 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2002-03-14 så har Flit, Filip Larsson International Trading varit registrerat och sedan 2002-05-23 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Flit, Filip Larsson International Trading och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Flit, Filip Larsson International Trading så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Flit, Filip Larsson International Trading så kan ni göra det på 070-8926033.

Import av friluftsvaror, elektronik.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Lars Filip som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Flit, Filip Larsson International Trading har 840330-XXXX som sitt organisationsnummer.