BiZantus

Skåne län

Information

830116-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BiZantus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BiZantus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som BiZantus finns i.

BiZantus har varit registrerat sedan 2007-09-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för BiZantus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-11.

BiZantus är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för BiZantus är följande:

Vill ni komma i kontakt med BiZantus så kan ni göra det på telefon genom 040-6065698 eller genom brev på följande adress:

Studiehjälp samt datorhjälp

Det finns olika personer som har en koppling med BiZantus och det är Ashraf Khan, Khaula som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,