SVERIGES WEBHANTERING

Skåne län

Information

SVERIGES WEBHANTERING hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där SVERIGES WEBHANTERING finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. SVERIGES WEBHANTERING tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket SVERIGES WEBHANTERING har haft sedan 2009-12-03. SVERIGES WEBHANTERING har funnits sedan och 2009-12-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SVERIGES WEBHANTERING så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7859040.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

SVERIGES WEBHANTERING har idag 820810-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SVERIGES WEBHANTERING

Verksamheten består av att erbjuda tjänster som Webhosting, domänregistrering, webdesign och sökmotorsoptimering samt därmed förenlig verksamhet.

I SVERIGES WEBHANTERING så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ingdahl, Diana Caroline som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .