Viprummet Media

Skåne län

Information

820719-XXXX är organisationsnummer för bolaget Viprummet Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Viprummet Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Viprummet Media finns i.

Viprummet Media har varit registrerat sedan 2007-05-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Viprummet Media så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

Viprummet Media är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Viprummet Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med Viprummet Media så kan ni göra det på telefon genom 040-6050065 eller genom brev på följande adress:

Agenturverksamhet inom reklam och marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Viprummet Media och det är Jakimovic, Toni som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,