Tobbe Trafikkonsult

Skåne län

Information

820715-XXXX är organisationsnummer för företaget Tobbe Trafikkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tobbe Trafikkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Tobbe Trafikkonsult finns i.

Tobbe Trafikkonsult har varit registrerat sedan 2004-11-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tobbe Trafikkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-10.

Tobbe Trafikkonsult är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Tobbe Trafikkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tobbe Trafikkonsult så kan ni göra det på telefon genom 040-974337 eller genom brev på följande adress:

Trafikundervisning.

Det finns olika personer som har en koppling med Tobbe Trafikkonsult och det är Thornblad, Ulf Christer Torbjörn som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,