G Åskskydd och Byggservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och G Åskskydd och Byggservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och G Åskskydd och Byggservice är ett av dem. Statusen för G Åskskydd och Byggservice är att Bolaget är aktivt.

G Åskskydd och Byggservice är ett Enskild firma och skapades 2007-09-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som G Åskskydd och Byggservice ska trivas.

G Åskskydd och Byggservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-03. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Renovering: målning, spackling, tapatsering, kakling, murning, fasadrenovering, takrenovering, ny installation av åskskydd, mätning och reparation, städ, import av byggmaterial, byggapparater, maskiner och utrustning ingående i ovanstående verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G Åskskydd och Byggservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-03.

Idag är G Åskskydd och Byggservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med G Åskskydd och Byggservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-941812.

.

De som är på något sätt har med G Åskskydd och Byggservice är Muftic, Goran som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

G Åskskydd och Byggservice har 820206-XXXX som sitt organisationsnummer.