Mickes Webbdesign

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Mickes Webbdesign är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mickes Webbdesign är ett av dem. Statusen för Mickes Webbdesign är att Bolaget är aktivt.

Mickes Webbdesign är ett Enskild firma och skapades 2008-07-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mickes Webbdesign ska trivas.

Mickes Webbdesign är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-03. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Webbutveckling, internethandel, reklamverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mickes Webbdesign är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-03.

Idag är Mickes Webbdesign och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Mickes Webbdesign så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3352934.

.

De som är på något sätt har med Mickes Webbdesign är Persson, Michael Sten som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mickes Webbdesign har 810929-XXXX som sitt organisationsnummer.