Digital Evolution Sverige

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Digital Evolution Sverige är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Digital Evolution Sverige är ett av dem. Statusen för Digital Evolution Sverige är att Bolaget är aktivt.

Digital Evolution Sverige är ett Enskild firma och skapades 2001-05-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Digital Evolution Sverige ska trivas.

Digital Evolution Sverige är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av konsulterande tjänster inom IT-området. Primär inriktning är infra- och extrastruktur i form av nätverk och internetintegration. Viss försäljning av hårdvara i form av servrar och klienter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Digital Evolution Sverige är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Digital Evolution Sverige och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Digital Evolution Sverige så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4241093.

.

De som är på något sätt har med Digital Evolution Sverige är Tonfeldt, Anders Nils-Eric som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Digital Evolution Sverige har 810617-XXXX som sitt organisationsnummer.