Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund

Skåne län

Information

Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund är ett företag som finns i Malmö. I Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haglund, Björn Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Anna Kristina Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Siv Agneta Rosmari som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Hanna Valborg Marianne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ödén, Kerstin Gunilla Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Britt Gunilla som är född 1958 och har titeln SuppleantNielsen, Connie Ann-Louise som är född 1962 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund på telefon .

Utbildning och rehabilitering.

Idag är Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund av bolagstypen Ideell förening.

Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund innehar ej F-skattsedel och Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund så är det följande:
Firman tecknas av Agneta Persson och Marianne Petersson, var för sig.

Ideella föreningen Sveriges Stresspedagogiska Förbund med firma Sveriges Stresspedagogiska Förbund har 802413-9597 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.