Design Data Sverige

Skåne län

Information

800614-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Design Data Sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Design Data Sverige är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Design Data Sverige finns i.

Design Data Sverige har varit registrerat sedan 2001-05-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Design Data Sverige så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-11.

Design Data Sverige är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Design Data Sverige är följande:

Vill ni komma i kontakt med Design Data Sverige så kan ni göra det på telefon genom 070-5632228 eller genom brev på följande adress:

Leverera webbsiter hela eller delar av en komplett läsning. Även programvaruutveckling för webbsidor eller fristående program.

Det finns olika personer som har en koppling med Design Data Sverige och det är Erlandsson, Martin Jonas som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,