PS Strategy Consulting

Skåne län

Information

Affärsutveckling, projektledning och rådgivning gentemot små och medelstora företag. kommer arbeta med marknad och strategi frågor. kommer att hjälpa företagen att utnyttja eu finansiering för att utveckla produkter och marknadsföra sig nationellt och i europa. hjälpa företagare med invandrarbakgrund att bedriva en hållbar verksamhetsutveckling enligt svenska standard och regler.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PS Strategy Consulting vars bolagstyp är Enskild firma.

I Malmö så är PS Strategy Consulting ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2007-11-14 så skapades PS Strategy Consulting och bolaget är har ej F-skattsedel.

800411-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är PS Strategy Consulting och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PS Strategy Consulting så går det att nå dem via telefon på 070-7554899 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom PS Strategy Consulting är Sabet Ghadam Zenouz, Peyman som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .