Dim Data & Teknik

Skåne län

Information

800214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Dim Data & Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dim Data & Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Dim Data & Teknik finns i.

Dim Data & Teknik har varit registrerat sedan 2005-02-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dim Data & Teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-17.

Dim Data & Teknik är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Dim Data & Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dim Data & Teknik så kan ni göra det på telefon genom 073-9229670 eller genom brev på följande adress:

Datakonsult med inriktning på programmering och webbutveckling. Installation, underhåll och reparation av data och tv nätverk. Installation reparation underhåll av datautrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Dim Data & Teknik och det är Prokopov, Dmitriy som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,