Aroma Hudvårdsklinik

Skåne län

Information

791226-XXXX är organisationsnummer för företaget Aroma Hudvårdsklinik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aroma Hudvårdsklinik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Aroma Hudvårdsklinik finns i.

Aroma Hudvårdsklinik har varit registrerat sedan 2004-06-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aroma Hudvårdsklinik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Aroma Hudvårdsklinik är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Aroma Hudvårdsklinik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Aroma Hudvårdsklinik så kan ni göra det på telefon genom 040-233570 eller genom brev på följande adress:

Hudvård, hudvårdsprodukter och hudvårdsbehandlingar.

Det finns olika personer som har en koppling med Aroma Hudvårdsklinik och det är Skogh, Ann-Sofie Caroline som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,