Nellydesign

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Nellydesign är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nellydesign är ett av dem. Statusen för Nellydesign är att Bolaget är aktivt.

Nellydesign är ett Enskild firma och skapades 2003-12-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nellydesign ska trivas.

Nellydesign är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Textilverksamhet, handtryckt tyg med screenram och bruksföremålsproduktion. Försäljning av egentillverkade textilprodukter. Sömnad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nellydesign är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13.

Idag är Nellydesign och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Nellydesign så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6787111.

.

De som är på något sätt har med Nellydesign är Nilsson, Nelly Tove Irene som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nellydesign har 791123-XXXX som sitt organisationsnummer.