Rocc's Coffe Shop

Skåne län

Information

790707-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rocc's Coffe Shop. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rocc's Coffe Shop är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Rocc's Coffe Shop finns i.

Rocc's Coffe Shop har varit registrerat sedan 2006-12-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rocc's Coffe Shop så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-07-30.

Rocc's Coffe Shop är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Rocc's Coffe Shop är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rocc's Coffe Shop så kan ni göra det på telefon genom 040-214680 eller genom brev på följande adress:

Caféverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rocc's Coffe Shop och det är Ramadan, Shadei Rocco som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,