Mental Beredskap i Syd

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Mental Beredskap i Syd är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Mental Beredskap i Syd är ett av dem. Statusen för Mental Beredskap i Syd är att Bolaget är aktivt.

Mental Beredskap i Syd är ett Enskild firma och skapades 2005-10-31. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Mental Beredskap i Syd ska trivas.

Mental Beredskap i Syd är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-14. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Idrottspsykologisk rådgivning, coachning, föreläsningar och verksamhet som p.t(personlig tränare).

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mental Beredskap i Syd är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-14.

Idag är Mental Beredskap i Syd och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Mental Beredskap i Syd så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-976884.

.

De som är på något sätt har med Mental Beredskap i Syd är Olsheimer, Anna Eva Margareta som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mental Beredskap i Syd har 790518-XXXX som sitt organisationsnummer.