Din Privata fönsterputsare i Skåne

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Din Privata fönsterputsare i Skåne är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Din Privata fönsterputsare i Skåne är ett av dem. Statusen för Din Privata fönsterputsare i Skåne är att Bolaget är aktivt.

Din Privata fönsterputsare i Skåne är ett Enskild firma och skapades 2009-01-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Din Privata fönsterputsare i Skåne ska trivas.

Din Privata fönsterputsare i Skåne är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fönsterputsning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Din Privata fönsterputsare i Skåne är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20.

Idag är Din Privata fönsterputsare i Skåne och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Din Privata fönsterputsare i Skåne så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-1847886.

.

De som är på något sätt har med Din Privata fönsterputsare i Skåne är Tosic, Marija som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Din Privata fönsterputsare i Skåne har 790216-XXXX som sitt organisationsnummer.