Proffsfixaren i sverige

Skåne län

Information

780825-XXXX är organisationsnummer för företaget Proffsfixaren i sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proffsfixaren i sverige är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Proffsfixaren i sverige finns i.

Proffsfixaren i sverige har varit registrerat sedan 2000-04-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proffsfixaren i sverige så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-30.

Proffsfixaren i sverige är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Proffsfixaren i sverige är följande:

Vill ni komma i kontakt med Proffsfixaren i sverige så kan ni göra det på telefon genom 073-6137777 eller genom brev på följande adress:

Hemsida, säljer tjänster gällande hantverkare.

Det finns olika personer som har en koppling med Proffsfixaren i sverige och det är Ettwein, Zeth Aron Jerry som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,