Klipp It i Skåne

Skåne län

Information

780816-XXXX är organisationsnummer för företaget Klipp It i Skåne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klipp It i Skåne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Klipp It i Skåne finns i.

Klipp It i Skåne har varit registrerat sedan 2008-02-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klipp It i Skåne så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-12.

Klipp It i Skåne är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Klipp It i Skåne är följande:

Vill ni komma i kontakt med Klipp It i Skåne så kan ni göra det på telefon genom 073-9072480 eller genom brev på följande adress:

Frisör, hårvård, hudvård, massage, nagelbyggning.

Det finns olika personer som har en koppling med Klipp It i Skåne och det är Dragalina, Ana Maria som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,