Joakim Hanssons antik och renovering

Skåne län

Information

Joakim Hanssons antik och renovering är ett företag som finns i Malmö. I Joakim Hanssons antik och renovering finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Dan Anders Joakim som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Joakim Hanssons antik och renovering så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Joakim Hanssons antik och renovering på telefon 040-925228.

Renovering och försäljning av antika möbler.

Idag är Joakim Hanssons antik och renovering av bolagstypen Enskild firma.

Joakim Hanssons antik och renovering är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Joakim Hanssons antik och renovering innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-15 och Joakim Hanssons antik och renovering är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Joakim Hanssons antik och renovering så är det följande:

Joakim Hanssons antik och renovering har 771206-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.