Marcus Wilsmark DesignMontage

Skåne län

Information

770930-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Marcus Wilsmark DesignMontage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marcus Wilsmark DesignMontage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Marcus Wilsmark DesignMontage finns i.

Marcus Wilsmark DesignMontage har varit registrerat sedan 2007-12-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-12-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marcus Wilsmark DesignMontage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-12-06.

Marcus Wilsmark DesignMontage är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Marcus Wilsmark DesignMontage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marcus Wilsmark DesignMontage så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Inredningsmontering såsom kök och badrum, betongslipning, samt konsultation och planerings hjälp gällande alla former av inredning som skall monteras.

Det finns olika personer som har en koppling med Marcus Wilsmark DesignMontage och det är Wilsmark, Jan Ola Marcus som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,