Andreas Lilja Media

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Andreas Lilja Media är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Andreas Lilja Media är ett av dem. Statusen för Andreas Lilja Media är att Bolaget är aktivt.

Andreas Lilja Media är ett Enskild firma och skapades 2006-11-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Andreas Lilja Media ska trivas.

Andreas Lilja Media är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

En web-site för filmintresserade och filmskapare som vill nå ut med sitt material. Betal och gratisalternativ kommer att finnas för att kunna se på film.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andreas Lilja Media är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är Andreas Lilja Media och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Andreas Lilja Media så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-124722.

.

De som är på något sätt har med Andreas Lilja Media är Lilja, Erik Andreas som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Andreas Lilja Media har 770813-XXXX som sitt organisationsnummer.