DH Bangladesh

Skåne län

Information

DH Bangladesh hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där DH Bangladesh finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. DH Bangladesh tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket DH Bangladesh har haft sedan 2004-08-09. DH Bangladesh har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till DH Bangladesh så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-2353284.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

DH Bangladesh har idag 770630-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för DH Bangladesh

Import av kläder och tillbehör till dessa. Försäljning av indiska och bengaliska filmer och tillbehör till dessa. Export av metall scrap. Import av filmer. Försäljning av livsmedel och tillbehör till dessa med egen import och export av livsmedel.

I DH Bangladesh så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Akin, Shah Mohammad Almol som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .