Patrik Ekström IT-Support & Consulting

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Patrik Ekström IT-Support & Consulting är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Patrik Ekström IT-Support & Consulting är ett av dem. Statusen för Patrik Ekström IT-Support & Consulting är att Bolaget är aktivt.

Patrik Ekström IT-Support & Consulting är ett Enskild firma och skapades 2003-01-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Patrik Ekström IT-Support & Consulting ska trivas.

Patrik Ekström IT-Support & Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-30. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utföra tjänster inom datoranvändning och nätverksadministration.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Patrik Ekström IT-Support & Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är Patrik Ekström IT-Support & Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Patrik Ekström IT-Support & Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-348784.

.

De som är på något sätt har med Patrik Ekström IT-Support & Consulting är Ekström, Patrik Herbert som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Patrik Ekström IT-Support & Consulting har 770416-XXXX som sitt organisationsnummer.