Ravishing Mad Ek. för.

Skåne län

Information

Ravishing Mad Ek. för. är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Ravishing Mad Ek. för. finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ravishing Mad Ek. för. är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-10-04.

Ravishing Mad Ek. för. som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-09-19. Men sedan 2007-10-04 så har Ravishing Mad Ek. för. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ola Hanssonsg. 8 B, 217 59, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ravishing Mad Ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-910837.

Malmö arbetar för att bolag som Ravishing Mad Ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ravishing Mad Ek. för.. Det finns flera bolag i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att arbeta med modedesign, samt därmed förenlig verksamhet som mönsterkonstruktion, sömnad, grafisk formgivning och textiltryckning. Medlemmarna deltar i verksaheten med egen arbetsinsats.

Firmatecknare för Ravishing Mad Ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ravishing Mad Ek. för. och det är följande personer, Bråhammar, Truls Yong Kim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlund, Anna Karin som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlund, Lisa Cally som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Ravishing Mad Ek. för. är 769617-4072.