Studio Möllan Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Malmö och Studio Möllan Ekonomisk förening är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Studio Möllan Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Studio Möllan Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Studio Möllan Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2007-05-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Studio Möllan Ekonomisk förening ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att mot ekonomisk ersättning genomföra inspelningar, mixningar, redigeringar, mastring och andra tjänster kopplade till musik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Studio Möllan Ekonomisk förening inte är momsregistrerat.

Idag är Studio Möllan Ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Studio Möllan Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3653218.

Föreningens firma tecknas, förutom av styrelsen, av de styrelsens utser, två i förening..

De som är på något sätt har med Studio Möllan Ekonomisk förening är Isaksson, Sven Emil Gustaf som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmros, Tom Henrik Vilhelm som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Viking, Björn Eric Johan som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Studio Möllan Ekonomisk förening har 769616-6482 som sitt organisationsnummer.