Musicplace Europe Ek. för.

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Malmö och Musicplace Europe Ek. för. är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Musicplace Europe Ek. för. är ett av dem. Statusen för Musicplace Europe Ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Musicplace Europe Ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 2007-02-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Musicplace Europe Ek. för. ska trivas.

Musicplace Europe Ek. för. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas intressen genom att bli en stark aktör inom musikbranchen vari medlemmarna bereds arbete. Föreningen skall verka inom produktion, utgivning, ny media för musik, distrubiton och underhållning. Medlemmarna ska delta i arbetet med sin kompetens för att finna väga att öka uppmärksamheten för föreningens artist och produktutbud.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Musicplace Europe Ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19.

Idag är Musicplace Europe Ek. för. och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Musicplace Europe Ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6905090.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Musicplace Europe Ek. för. är Christiansen, Johnny Bybjerg som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmdén, Björn Lennart som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Lars Eric Evald som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Per Erik Thomas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Quarzell, Aurel Markus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Musicplace Europe Ek. för. har 769616-0766 som sitt organisationsnummer.