Ronnebygatans ekologiska livs och boklåda Ekonomisk förening

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Ekonomisk förening som heter Ronnebygatans ekologiska livs och boklåda Ekonomisk förening. Det finns flera bolag som liknar Ronnebygatans ekologiska livs och boklåda Ekonomisk förening i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ronnebygatans ekologiska livs och boklåda Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-18 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-12-04 så har Ronnebygatans ekologiska livs och boklåda Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2007-01-18 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ronnebygatans ekologiska livs och boklåda Ekonomisk förening och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Ronnebygatans ekologiska livs och boklåda Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till RONNEBYGATAN 1, 211 58, Malmö. Vi ni istället prata med Ronnebygatans ekologiska livs och boklåda Ekonomisk förening så kan ni göra det på .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen som konsumenter, genom att gemensamt köpa in ekologiska och närproducerade livsmedel, underlätta rättvisehandel för medlemmar och boende i området Södra Innerstaden samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eriksson, Dan Åke Erland som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Marend, Liv Maria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson Eriksson, Beda Andrina J som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas, av styrelsen. .

Ronnebygatans ekologiska livs och boklåda Ekonomisk förening har 769615-6368 som sitt organisationsnummer.