Bostadsrättsföreningen Blosset 7

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Blosset 7 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Malmö så är Bostadsrättsföreningen Blosset 7 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-01-17 så skapades Bostadsrättsföreningen Blosset 7 och bolaget är har ej F-skattsedel.

769611-9721 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Blosset 7 och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Blosset 7 så går det att nå dem via telefon på 040-120543 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Blosset 7 är Gustavsson, Åsa Therése som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Clas Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehnström, Ola Marcus Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Troedson, Helena Elisabet som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Magnus Tobias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, .