Rosen i Malmö Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Rosen i Malmö Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Malmö. I Rosen i Malmö Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjelde, Per Terje som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ulven, Alf Martin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Årbu, Nils Olav som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Ola Johan Patrick som är född 1968 och har titeln Delgivningsbar person, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rosen i Malmö Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rosen i Malmö Ekonomisk förening på telefon 040-977070.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att äga och förvalta fastigheten Rosen 9 i Malmö och annan därmed förenlig verksamhet. Medlemmarnas medverkan i föreningen skall vara att direkt och indirekt verka för föreningens ändamål.

Idag är Rosen i Malmö Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Rosen i Malmö Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rosen i Malmö Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Rosen i Malmö Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rosen i Malmö Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rosen i Malmö Ekonomisk förening har 769611-9598 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.