Pink Flag Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Malmö och Pink Flag Ekonomisk förening är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Pink Flag Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Pink Flag Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Pink Flag Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2004-06-23. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Pink Flag Ekonomisk förening ska trivas.

Pink Flag Ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-26. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att boka band, arrangera konserter, festivaler och klubbar samt att ge ut skivor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pink Flag Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-26.

Idag är Pink Flag Ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Pink Flag Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-125746.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Pink Flag Ekonomisk förening är Falk, Johan Arvid Gunnar som är född 1980 och har titeln Extern VD, Larsson, Petra Li som är född 1977 och har titeln Extern vice VD, Antal, Geza som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Arbsjö, Jonas Ove som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Broman, Sven Johan Magnus som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lorenzo Konrad Bruno som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot.

Pink Flag Ekonomisk förening har 769611-0746 som sitt organisationsnummer.