Artemax ek. för.

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Artemax ek. för.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Ekonomisk förening. Artemax ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Artemax ek. för. är momsregistrerat sedan2004-06-03 och har organisationsnummer 769610-8930.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 073-3507330 alternativt besöka eller skicka post till Artemax ek. för. på följande adress Föreningsg. 75 B, 212 14, Malmö.

Artemax ek. för. är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-05-28.

I Artemax ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva verksamhet avseende restaurering och nyproduktion av väggmålningar och andra inredningsdetaljer samt möbelrenovering vari medlemmarna bereds arbete. Genom sin verksamhet skall föreningen verka för ett högt kvalitativt konstnärligt och hantverksmässigt yrkesutövande.