Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening

Skåne län

Information

Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening är ett bolag som finns i Malmö. I Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Gunilla Ann-Marie som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Robert Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Zäll, Fredrik Ingmar som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Zäll, Patrik Ingmar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening på telefon 040-152030.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom: * event marketing * gerilla marketing * varumärkesbyggande * sponsring * hospitality * mässor * monterdesign * monterinteraktion * visualisering * intern marknadsföring * grafisk formgivning * PR och reklam * konferenser * rådgivning * catering och därmed förenlig verksamhet vari medlemmarna bereds arbete.

Idag är Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, Mattias Lindström och Fredrik Zäll i förening.

Albatros event marketing i Öresundsregionen ekonomisk förening har 769610-1281 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.