Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för.

Skåne län

Information

Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för. är ett bolag som finns i Malmö. I Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Finnberg, Claes Göran Viktor som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lexéus, Sten Gustav som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Schultz, Finn Flemming som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Svenby, Nils Peter Bengt som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kjell Harry Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Karl Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot.

Vill man kunna komma i kontakt med Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för. på telefon 040-970820.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att medlemmarna begagnar sig av föreningens tjänster avseende marknadsföring, uppdragsförmedling och kompetensutveckling inom områdena organisation, ekonomi personal, administration, teknik, juridik, marknad eller på annat relaterat näraliggande område för genomförande av projekt och uppdrag till kund inom företag i näringslivet, kommuner, organisationer och myndigheter.

Idag är Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för. är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-04 och Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för. så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Bengt Svenby och Göran Åkesson i förening.

Seniorkonsulterna i Malmö Ek. för. har 769609-7778 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.