JazzAttacks Ekonomisk förening

Skåne län

Information

JazzAttacks Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som JazzAttacks Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JazzAttacks Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-05-15.

JazzAttacks Ekonomisk förening som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-04-16. Men sedan 2003-05-15 så har JazzAttacks Ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bjeretsv. 155, 233 92, Svedala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JazzAttacks Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9480503.

Malmö arbetar för att bolag som JazzAttacks Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för JazzAttacks Ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva konserter, producera skivor och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JazzAttacks Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Martin Tuvesson..

Det finns idag lite personer som är kopplade till JazzAttacks Ekonomisk förening och det är följande personer, Abelin, Jesper Arild Viktor som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Hängsel, Ole Markus David som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Tuvesson, Per Martin som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för JazzAttacks Ekonomisk förening är 769609-5418.