Kullavångens förskola Ekonomisk förening

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Ekonomisk förening som heter Kullavångens förskola Ekonomisk förening. Det finns flera bolag som liknar Kullavångens förskola Ekonomisk förening i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kullavångens förskola Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-08-28 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-11-12 så har Kullavångens förskola Ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Kullavångens förskola Ekonomisk förening och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Kullavångens förskola Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Per Albin Hanssons v. 102, 215 65, Malmö. Vi ni istället prata med Kullavångens förskola Ekonomisk förening så kan ni göra det på 040-84660.

Föreningen, som är politiskt och religiöst obunden, har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskoleverksamhet och bereda medlemmarna arbete.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Schäfer Wedberg, Eva Kristina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Ingrid Madelaine som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wedberg, Brita Kristina som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening. .

Kullavångens förskola Ekonomisk förening har 769607-7291 som sitt organisationsnummer.