Nordblad & Hansen Ekonomisk förening

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Ekonomisk förening som heter Nordblad & Hansen Ekonomisk förening. Det finns flera bolag som liknar Nordblad & Hansen Ekonomisk förening i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Nordblad & Hansen Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-12-11 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-04-30 så har Nordblad & Hansen Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2001-08-08 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Nordblad & Hansen Ekonomisk förening och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Nordblad & Hansen Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Hjärupslunds Gård, 245 63, Hjärup. Vi ni istället prata med Nordblad & Hansen Ekonomisk förening så kan ni göra det på 040-534460.

Föreningen har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva verksamhet omfattande försäljning av profilkläder, presentartiklar samt kontorsmaterial och annat därmed sammanhängande och förenligt, i vilken medlemmarna bereds arbete. Föreningens ändamål innebär även uthyrning av konsult- tjänster i idrott, ledarskap, utbildning, human resource-ärende och events.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hansen, Erik Dennis Magnus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Åge Tommy Magnus som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Föreningens firma tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening. .

Nordblad & Hansen Ekonomisk förening har 769607-0502 som sitt organisationsnummer.