Woodo Form & Funktion ekonomisk förening

Skåne län

Information

Woodo Form & Funktion ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Woodo Form & Funktion ekonomisk förening finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Woodo Form & Funktion ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-03-27.

Woodo Form & Funktion ekonomisk förening som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-03-29. Men sedan 2000-03-27 så har Woodo Form & Funktion ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lantmannag. 41, 214 48, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Woodo Form & Funktion ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-85085.

Malmö arbetar för att företag som Woodo Form & Funktion ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Woodo Form & Funktion ekonomisk förening. Det finns flera företag i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att skapa arbete åt föreningens medlemmar, medelst design och tillverkning av snickeriprodukter och möbler.

Firmatecknare för Woodo Form & Funktion ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekström, Per Staffan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Woodo Form & Funktion ekonomisk förening och det är följande personer, Alhendi, Mohammad Mustafa Sayyed som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Per Staffan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Anette Carina Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Woodo Form & Funktion ekonomisk förening är 769605-5560.