Atline konsult ek. för.

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla utbildning i lösningsfokuserad metod och handledning och därmed sammanhängande konsultverksamhet till offenliga förvaltningar, företag och organisationer. Medlemmarna skall arbeta i verksamheten.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Atline konsult ek. för. vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Malmö så är Atline konsult ek. för. en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1999-11-17 så skapades Atline konsult ek. för. och verksamheten är har F-skattsedel Atline konsult ek. för. har haft det sedan 2000-01-01.

Atline konsult ek. för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-01

769605-0694 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Atline konsult ek. för. och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Atline konsult ek. för. så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Atline konsult ek. för. är Carnehult, Ulla Eva Anna som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lincoln, Elsa Sofia Margaretha som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstedt, Eva Birgitta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, de Luca Nielsen, Rita som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, .