Atme Agentur

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Atme Agentur är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Atme Agentur är ett av dem. Statusen för Atme Agentur är att Bolaget är aktivt.

Atme Agentur är ett Enskild firma och skapades 2001-02-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Atme Agentur ska trivas.

Atme Agentur är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import, export och försäljning av vaser och skulpturer av vax samt keramikprodukter för inredning. Inredningsarkitektur med inriktning på att inreda hus och rum. Städ- och byggnadsarbete. Marknadsföring och reklam.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Atme Agentur är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Atme Agentur och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Atme Agentur så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4777046.

.

De som är på något sätt har med Atme Agentur är Atmé, John som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Atme Agentur har 760624-XXXX som sitt organisationsnummer.