målerispecialisten i malmö

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och målerispecialisten i malmö är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och målerispecialisten i malmö är ett av dem. Statusen för målerispecialisten i malmö är att Bolaget är aktivt.

målerispecialisten i malmö är ett Enskild firma och skapades 2006-08-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som målerispecialisten i malmö ska trivas.

målerispecialisten i malmö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Måleri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att målerispecialisten i malmö är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17.

Idag är målerispecialisten i malmö och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med målerispecialisten i malmö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-257765.

.

De som är på något sätt har med målerispecialisten i malmö är Lilja, Micael Sebastian Alexander som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

målerispecialisten i malmö har 760611-XXXX som sitt organisationsnummer.