Spuhrs Konsult Företag

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Spuhrs Konsult Företag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Spuhrs Konsult Företag är ett av dem. Statusen för Spuhrs Konsult Företag är att Bolaget är aktivt.

Spuhrs Konsult Företag är ett Enskild firma och skapades 2003-02-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Spuhrs Konsult Företag ska trivas.

Spuhrs Konsult Företag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultering av bevakning, service och tillverkning av diverse restaurang utrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Spuhrs Konsult Företag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13.

Idag är Spuhrs Konsult Företag och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Spuhrs Konsult Företag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0701-766545.

.

De som är på något sätt har med Spuhrs Konsult Företag är Spuhr, Björn Henry Jonas som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Spuhrs Konsult Företag har 760602-XXXX som sitt organisationsnummer.