Homeshop Mattor o Presenter i Malmö

Skåne län

Information

760429-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Homeshop Mattor o Presenter i Malmö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Homeshop Mattor o Presenter i Malmö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Homeshop Mattor o Presenter i Malmö finns i.

Homeshop Mattor o Presenter i Malmö har varit registrerat sedan 2004-02-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Homeshop Mattor o Presenter i Malmö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-04.

Homeshop Mattor o Presenter i Malmö är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Homeshop Mattor o Presenter i Malmö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Homeshop Mattor o Presenter i Malmö så kan ni göra det på telefon genom 040-944071 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av mattor, presentartiklar till privatpersoner och grossister.

Det finns olika personer som har en koppling med Homeshop Mattor o Presenter i Malmö och det är Zahidi, Nabila som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,