MONTABEL

Skåne län

Information

760413-XXXX är organisationsnummer för företaget MONTABEL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MONTABEL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som MONTABEL finns i.

MONTABEL har varit registrerat sedan 2007-01-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för MONTABEL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-14.

MONTABEL är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för MONTABEL är följande:

Vill ni komma i kontakt med MONTABEL så kan ni göra det på telefon genom 0737-559461 eller genom brev på följande adress:

Montering av möbler och inredningar, renoveringar av kök och kontor samt montering av datorer och inköp av datortillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med MONTABEL och det är El-Hashimi, Khalid som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,