Callmer Sound Productions

Skåne län

Information

760401-XXXX är organisationsnummer för bolaget Callmer Sound Productions. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Callmer Sound Productions är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Callmer Sound Productions finns i.

Callmer Sound Productions har varit registrerat sedan 2002-10-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Callmer Sound Productions så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-07.

Callmer Sound Productions är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Callmer Sound Productions är följande:

Vill ni komma i kontakt med Callmer Sound Productions så kan ni göra det på telefon genom 070-3511743 eller genom brev på följande adress:

Tjänster inom ljudteknik för tv-, video- och filmproduktion, liveljud, studio och musikinspelning.

Det finns olika personer som har en koppling med Callmer Sound Productions och det är Callmer, Pål Bengt Arvid som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,