Firman Joakim Larssons internetcafe

Skåne län

Information

751126-XXXX är organisationsnummer för företaget Firman Joakim Larssons internetcafe. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firman Joakim Larssons internetcafe är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Firman Joakim Larssons internetcafe finns i.

Firman Joakim Larssons internetcafe har varit registrerat sedan 2003-11-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firman Joakim Larssons internetcafe så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Firman Joakim Larssons internetcafe är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Firman Joakim Larssons internetcafe är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firman Joakim Larssons internetcafe så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Firmans verksamhet skall vara att bedriva internetcaféverksamhet, bedriva cafeverksamhet samt där utbjuda konditorivaror, enklare maträtter till försäljning därtill skall firman bedriva försäljning av datorer, datatillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Firman Joakim Larssons internetcafe och det är Larsson, Joachim Jan Root som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,