MP Massage

Skåne län

Information

750506-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MP Massage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MP Massage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som MP Massage finns i.

MP Massage har varit registrerat sedan 2004-08-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för MP Massage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

MP Massage är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för MP Massage är följande:

Vill ni komma i kontakt med MP Massage så kan ni göra det på telefon genom 040-127873 eller genom brev på följande adress:

Bedriva massagebehandling.

Det finns olika personer som har en koppling med MP Massage och det är Pålsson, Paul Martin som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,