Sun Time Solarium i Malmö

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Sun Time Solarium i Malmö är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sun Time Solarium i Malmö är ett av dem. Statusen för Sun Time Solarium i Malmö är att Bolaget är aktivt.

Sun Time Solarium i Malmö är ett Enskild firma och skapades 2003-11-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Sun Time Solarium i Malmö ska trivas.

Sun Time Solarium i Malmö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva solarieverksamhet med massagebadkar samt nagelbyggande och försäljning av drycker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sun Time Solarium i Malmö är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sun Time Solarium i Malmö och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Sun Time Solarium i Malmö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-181883.

.

De som är på något sätt har med Sun Time Solarium i Malmö är Antovic, Goran som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sun Time Solarium i Malmö har 750328-XXXX som sitt organisationsnummer.