Ljungskogens Vattenledning, ekonomisk förening

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ljungskogens Vattenledning, ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Ekonomisk förening. Ljungskogens Vattenledning, ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Ljungskogens Vattenledning, ekonomisk förening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 746000-6922.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Ljungskogens Vattenledning, ekonomisk förening på följande adress STUDENTGATAN 1, 211 38, Malmö.

Ljungskogens Vattenledning, ekonomisk förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Ljungskogens Vattenledning, ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att uföra, driva och underhålla vattendistributionsanläggning för deras ägda eller arrenderade fastigheter inom Ljungskogens Strandbads villaområde, beläget inom Skanörs församling, Skanör med Falsterbo stad samt Rängs kommun, Malmöhus län.